Missie

Energy Abundance ziet graag vernieuwing van onze maatschappelijke systemen.
Waarbij het welzijn van de mens, de Aarde en al haar wezens centraal zal staan.

Een overvloed aan goedkope schone energie kan daarvoor veel mogelijkheden creëren.
Zoals nieuwe decentrale systemen om de mensheid gemakkelijk van haar basis behoeften te voorzien. Samen met de onafhankelijkheid die het geeft aan landen, steden, dorpen, gemeenschappen en mensen kan dit alles bijdragen aan de stabilisatie van conflicten en het creëren van meer ruimte voor mensen om zich te openen voor de diepere vragen in het leven, te helen en in hun kracht te komen.

EA zet zich in voor de integratie van vrije energie technologieën in onze samenleving, door

de geesten van mensen te openen voor de mogelijkheden van Vrije Energie, praktische VE technologie integratie door middel van samenwerkingsverbanden met andere partijen en inzicht te verschaffen hoe een vreedzame, liefdevolle en vreugdevolle leven/beschaving te realiseren.

Team

Karsten Portret

KaRsten van Asdonk

Engineur

Karsten is een avonturier en wetenschapper, gepassioneerd over de grens van de wetenschap, het ontdekken van nieuwe energietechnologieën en hoe bewustzijn een hoofdrol speelt in de werkelijkheid. Zijn nieuwsgierigheid leidt hem naar de samensmelting van wetenschap en spiritualiteit.

Filmmaker

Gepassioneerd om het paradijs in zichzelf en op Aarde te ontdekken. Gedreven om vernieuwing te brengen op Aarde en de maatschappelijke systemen te transformeren, waarbij het welzijn van de mens, de Aarde en al haar wezens centraal staan. Spiritualiteit, zelf-realisatie, kwantumfysica, vrije energie en metafysica fascineert hem en heeft hem meer inzicht gegeven op de duale werkelijkheid. Als vernieuwer, spreker, spirituele leraar en documentairemaker inspireert hij mensen om zich te openen voor de waarheid, de verbondenheid met zichzelf en alles wat is. Hij wenst ieder de bloei toe die met deze bewustzijnssprong ontstaat.