Zondag 18 december: boekpresentatie

Energie in Overvloed

In deze lezing neemt Karsten van Asdonk je mee in het fenomeen van vrije energie: energie vrij van vervuiling, vrij van beperking en vrij van macht. Technologieën die al meer dan honderd jaar door tal van uitvinders zijn ontwikkeld kunnen zorgen voor een overvloed aan daadwerkelijk schone energie.
 
Overvloed is echter niet alleen een knap staaltje menselijke techniek. Het is de natuurlijke staat van het universum. Om dit in te zien – en om vrije energie te manifesteren – wordt gaandeweg duidelijk dat er een verruiming van ons bewustzijn nodig is.
 

In Deel I duiken we diep in vrije energie, het bewustzijn, de implicaties en de laatste ontwikkelingen in dit veld. In Deel II van de lezing is er de mogelijkheid het boek ‘Energie in Overvloed’ (gesigneerd) te kopen: dé compacte introductie in vrije energie, en tevens een prachtig Kerstcadeau!

Details
Datum:                     Zondag 18 december
Tijd:             Deel I    13:00 inloop
                                    13:30 lezing vrije energie
                     Deel II   14:30 inloop, pauze
                                    15:00 boekpresentatie + Q&A
                                    15:30 signeersessie
Locatie:                     Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, Utrecht
Ticket:                        € 30,-
Studentenprijs:       € 10,-
 
Voor wie eerder al bij een lezing van Energy Abundance is geweest en speciaal voor het boek komt, is het ook mogelijk om alleen naar Deel II te komen. In elk geval blijft de prijs hetzelfde.
Er zijn 100 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.