Archiefvideos

Een video over Muammer Yildriz en de demonstratie van zijn Magnet Motor op de Technische Universiteit Eindhoven (27 april 2009) in Nederland.

Een video over Muammer Yildriz en de demonstratie van zijn Magneetmotor aan de Technische Universiteit Delft (2010) in Nederland.

In deze documentaire leert je over de ontwikkelingen (1997) op het gebied van Free and Zero Point Energy van Tesla tot Dennis Lee. Deze uitgebreide documentaire gaat over natuurkundigen en uitvinders die de orthodoxe wetenschap uitdagen om deze niet-vervuilende technologie naar voren te brengen, ondanks spot en onderdrukking. Bekijk echte werkende prototypes die de klassieke natuurkunde trotseren, inclusief fenomenale experimenten in anti-zwaartekracht en de transmutatie van metalen.

De documentaire It Runs On Water (1995) vertelt het verhaal van een kleine groep uitvinders die op verschillende manieren proberen de enorme hoeveelheden energie te ontsluiten die in water zijn opgesloten. Gewoon alledaags water. Een enorme onaangeboorde opslagplaats van een van de grootste brandstoffen in het universum, waterstof.

Stanley Meyer met zijn wateraangedreven auto. Deze clip komt uit de documentaire “It runs on water” (1995) van Channel Four Television.

Stanley Meyer met zijn water aangedreven auto in een TV 13News item.

Stanley Meyer met zijn wateraangedreven auto in een Action6News-item.

Stanley Meyer met zijn wateraangedreven auto. Deze clip komt uit de documentaire “To close to the sun” (1994) van BBC Horizon.

Denny Klein toont zijn Hybrid Hydrogen Oxygen System (HHOS)-technologie in een Fox26News-item. Deze technologie kan worden gebruikt om te lassen en om uw auto op water te laten rijden.

Verschillende shots van uitvinder William Skinner in zijn werkplaats terwijl hij een model van zijn zwaartekrachtmachine demonstreert. Het heeft gewichten die ronddraaien en het vermogen van een 1/8 pk-motor vermenigvuldigen met 1200% – genoeg energie om een stad van 3.500 mensen van stroom te voorzien tegen een kostprijs van £ 1 per maand. William gebruikt de kracht van het model om een 12 voets draaibank te bewerken die linten van staal snijdt.

Astronoom, voormalig astronaut en auteur van “The Second Coming of Science” en “Exploring Inner and Outer Space”, Brian O’Leary heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar en geschreven over nieuwe paradigma’s van wetenschap en wereldwijde transformaties. Vrije energie, nieuwe wetenschap, bewustzijn en de aarde. In dit programma zal Brian de recente bevindingen en nieuwste theorieën over de ontwikkeling van vrije energie en UFO-onthullingen onthullen.

Too Close To The Sun Documentaire (1994) van de BBC Horizon. Belicht het vroege Cold Fusion/LENR-werk en het werk van Stanley Meyer met zijn Water Powered Car.

Troy Reed met zijn magnetische motor en met een geïntegreerd in zijn auto. Deze clip komt uit de documentaire “Free Energy, The Race From Zero Point” uit 1997. Een film van Chris Toussaint.

Troy Reed neemt de kijker mee in de kennis achter zijn Magnet Motor. Zelfs geïntegreerd in zijn auto. Video door Lightworks, New Energy Series.

Daniel Dingel uit de Filipijnen met zijn auto op gewoon water, in een NewsLife: The Best and Brightest item. 25 november 2013

Daniel Dingel uit de Filipijnen toont zijn Water Powered Car.

Een documentaire, door Bradley Lockerman, over John Searl, zijn Searl Effect Generator (SEG) en de kennis erachter. (49min)

Een documentaire, door Bradley Lockerman, over John Searl, zijn Searl Effect Generator (SEG) en de kennis erachter. (109min)

De eerste film over het levenswerk van Viktor Schauberger. Een uitgebreid overzicht van historische feiten, actueel onderzoek en verschillende praktische toepassingen in zowel technologie als de natuurlijke wereld.

Ridgway M. Banks met zijn Nitinol Heat Machine uitgevonden rond 1970.

Demonstratie van de Genepax waterauto in een AsiaBrief nieuwsbericht. Alles wat je nodig hebt is een liter water – elk soort water om precies te zijn, of het nu rivier, regen, zeewater of zelfs Japanse thee is. Genepax onthulde een auto die op water rijdt in de West-Japanse stad Osaka. Ze zeggen dat het een elektrisch aangedreven auto is die uitsluitend op waterstofdioxide rijdt.

Demonstratie van de Genepax waterauto in een nieuwsbericht van Reuters. Jammer, nooit meer iets van het bedrijf gehoord. Website is offline. Wat zou er gebeurd zijn?

John Christie & Lou Britten van Lutec met hun magneetmotor in een SKYNEWS item.

Richard Willis met zijn Magnet Motor in Dragons Den TV-show.

Maxwell Chikumbutso met zijn uitvinding om elektriciteit op te wekken in een SABC News-item.

Petros Zografos met zijn uitvinding in een PBS-rapport.

Een video-item over Thomas Henry Moray en zijn Radiant Energy Device.
Floyd Sweet with his VTA (Vacuum Triode Amplifier).

Paramahamsa Tewari samen met Toby Grotz en anderen met zijn Magnet Motor in een clip van de documentaire ‘Out of the Void’.

Randy Powell met een TedxCharlotte Talk over zijn werk.

Ricardo Azevedo, Braziliaanse uitvinder, met zijn watermotor in een AP Nieuwsbericht van 7 februari 2016.

Uitvinder Steve Ryan uit Auckland, Nieuw-Zeeland heeft een proces ontwikkeld waarmee een standaard Suzuki 350cc-motorfiets op gewoon kraanwater kan rijden.

In deze video legt John Hutchison de fysica uit achter enkele van zijn experimenten met translatiebewegingen, nulpuntsenergie en levitatie.

Een uitvinder in Canada genaamd John Hutchison wordt gecrediteerd met een van de meest ongewone en controversiële ontdekkingen van de wetenschap. Het wordt beschreven als een “zeer afwijkend elektromagnetisch effect dat de gelering van metalen, spontane levitatie van gewone stoffen en andere effecten veroorzaakt.” Het staat bekend als het Hutchison-effect, of kortweg het H-effect.

John Hutchison en zijn experimenten met kristallen batterijen en levitatie.

Documentaire over Harlo Mayne en zijn uitvindingen door Samuel Gordon.

John Hutchison en zijn experimenten met kristallen batterijen en levitatie.Joseph Newman met zijn uitvinding in de New Energy Series van Lightworks.

John Hutchison met zijn uitvindingen in de New Energy Series van Lightworks.

Tom Bearden in de New Energy Series van Lightworks.

Dennis Lee met zijn uitvinding in de New Energy Series van Lightworks.

John Kanzius met zijn Frequency Salt Burning-uitvinding in dit HD3-nieuwsbericht.

John Kanzius met zijn Frequency Salt Burning-uitvinding in dit HD3-nieuwsbericht.

Peter Davey met zijn Sonic Resonance Boiler in een 3Nieuw item.

Bij Rouen, een auto die rijdt op een mengsel van water en alcohol. (1 juli 1974)